Projecten Sanders Schilders Coevorden

Of het project dat wij uitvoeren nu klein of groot is, of het gaat om renovatie of nieuwbouw, of we voor particulieren of bedrijven aan de slag gaan. Sanders Schilders Coevorden gaat altijd voor een optimaal resultaat. We kennen alle in’s en outs van de projecten en ontmoeten onze opdrachtgevers persoonlijk. Dat vinden wij niet meer dan logisch, we werken immers samen aan een project.

Particuliere opdrachtgevers
Sanders Schilders Coevorden voert al sinds 1937 opdrachten uit voor particuliere opdrachtgevers. Het kan gaan om het plaatsen van een ruitje in een deur, tot het vervangen van alle beglazing in een woning. Maar ook het behangen van een wand of het binnen- en buitenschilderwerk van een gebouw behoren tot de werkzaamheden die Sanders Schilders Coevorden uitvoert. Omdat wij eigen timmerlieden in dienst hebben, worden er ook regelmatig houtrotreparaties en bouwkundige herstelwerkzaamheden voor onze particuliere opdrachtgevers verricht. Ook werken wij voor diverse VvE’s, stichtingen, kerken en (sport)verenigingen.

Aannemers
In de regio werkt Sanders Schilders Coevorden voor diverse aannemers. De opdrachten variëren van nieuwbouw-, tot onderhoud- en renovatieprojecten.

Woningcorporaties
Sanders Schilders Coevorden verricht planmatig en mutatie onderhoud in opdracht van verschillende woningcorporaties. Dankzij onze speciale servicedienst worden de dagelijks terugkerende schademeldingen snel en adequaat opgelost. Bij grote renovaties voert Sanders schilders Coevorden de totale werkzaamheden uit. Wij zijn dan verantwoordelijk voor het volledige vastgoedonderhoud, zoals schilderwerk, glasservice, houtrotreparaties en bijvoorbeeld het vervangen van draaiende delen. Er zijn goede samenwerkingsafspraken met diverse steigerbouwers, installatie-, voeg- en asbestsaneerbedrijven.

Bekijk foto's

Schilderwerkzaamheden Orveltermarke
Schilderwerkzaamheden Orveltermarke
Schilderwerkzaamheden Orveltermarke
Vakantiepark Slagharen
Vakantiepark Slagharen
Schilderwerkzaamheden
Schilderwerkzaamheden boerderij
Schilderwerkzaamheden zwembad
Spuitcabine
Schilderwerkzaamheden woon- en zorgcentrum
Schilderwerkzaamheden gebouw Nederlands oorlogsgraf
Schilderwerkzaamheden
Schilderwerkzaamheden gebouw Nederlands oorlogsgraf

Referenties

Zorginstellingen/verzekeringen/pensioenfondsen/
vastgoedmanagement bedrijven

Diverse zorginstellingen, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en vastgoedmanagement bedrijven maken gebruik van de diensten van Sanders Schilders Coevorden. Wij lossen glas-, inbraak- en waterschades op en voeren verschillende schilder- en behangwerkzaamheden uit. Sanders Schilders Coevorden verricht daarnaast ook het planmatig onderhoud aan het vastgoed van deze opdrachtgevers.

Overheid
Voor diverse gemeenten schildert Sanders Schilders Coevorden jaarlijks diverse scholen, zwembaden en sporthallen.

Industrieel
Sanders Schilders Coevorden verricht verschillende glas- en schilderwerkzaamheden op industrieel gebied. Het kan hierbij gaan om nieuwbouw, onderhoud, renovatie of verbouw. Als er op industrieel terrein gewerkt wordt, gelden er vaak specifieke veiligheidseisen. Onze werknemers zijn volledig op de hoogte van deze strenge eisen op het gebied van werkvergunningen en veiligheidsregels.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.