Meer over Sanders Schilders Coevorden

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf, dat kwaliteit levert voor een eerlijke prijs? Een professionele organisatie waar vakmanschap centraal staat? Een onderneming waarmee u heldere afspraken kunt maken, die altijd nagekomen worden?

Dan is Sanders Schilders Coevorden u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een perfect eindresultaat. Onze schilders zijn goed opgeleide vakmensen, die hun werk met grote zorg uitvoeren. U kunt ons voor al uw schilderwerk inschakelen: van nieuwbouw en onderhoud, tot particuliere en industriële klussen.

Totaal onderhoud

Sanders Schilders Coevorden is niet alleen de aangewezen partij voor uw schilderwerk. De afgelopen jaren hebben wij ons dienstenaanbod flink uitgebreid en daarmee zij wij hét totaalonderhoudbedrijf uit de regio geworden. Of u nu een expert zoekt op het gebied van beglazing, dakpanonderhoud, houtrot- en betonherstel, spuitwerk of vloercoating: wij gaan voor u aan de slag. Maar ook voor uw woninginrichting en behangwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Sanders Schilders Coevorden heeft zelfs een private label verf. Lees meer over ons aanbod op de pagina diensten.

Onze werkwijze
De afspraken die wij met u maken zijn duidelijk en worden te allen tijde nagekomen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Sanders Schilders Coevorden. Wij staan u graag te woord.